Hverdag

Er jeg den eneste der ikke er kæmpe fan af efterår og vinter? Det virker på de sociale medier, som om det er alles yndlings årstid. Personligt er der ingen tvivl om, at jeg mest er til sommer og varme - ALTID.

Jeg føler, at jeg allerede har fået en tidlig vinterdepression, af at stå op før klokken 7, og cykle på arbejde før det bliver rigtig lyst. Det regner typisk når jeg skal hjem fra arbejde og i fitness eller har andre planer efter arbejde. Det er altså ikke noget, jeg får super høj motivation af...

Jeg er med på at det er super fint, at bladene skifter farve og falder af og ligger sig fint på jorden. Og jo jeg synes også, at det er hyggeligt, når der falder sne, og man kan hygge sammen indenfor. Men alle de dage i mellem, hvor det bare er koldt, mørkt og det regner. Det er surt og nedern, og en smule hyggeligt, okay så.
Der er altid en god undskyldning for, at hygge i sengen, have hyggetøj og varme sokker på. Det bliver automatisk lidt mere legit, at blive hjemme fra fitness og alt andet udenfor hjemmets 4 væge.

Det er hyggeligt ja… Men det er efter min mening, en alt alt for lang og deprimerende periode. Jeg er virkelig mere til varme, lyse timer og gang i hverdagen.

Jeg er vild med at vi har årstider i Danmark, og det er noget, jeg vil være ked af at undvære. Jeg synes bare, at det er fordelt helt forkert. Hvem vil ikke hellere, have et langt og lyst forår og endnu længere og varmere sommer? Jeg kan godt se, ud fra det jeg skriver, at jeg er nød til at flytte fra Danmark, hvis dette nogensinde skulle blive til virkelighed.
Derfor glæder jeg mig til, at prøve at have sommer hele året rundt, når vi flytter til udlandet. Ingen ved hvornår endnu, det afhænger af flere ting som bl.a. mit studie. Men 2018-2019 regner jeg med at blive et solrig år for mig ;-)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments