Hverdag
Stor anbefaling herfra: Se dokumentaren Embrace på netflix!

embrace-website-cover-image

Den er virkelig god. Den handler om kropsidealer, og kvinders syn på deres egen krop. Det er forfærdeligt, hvor meget de urealistiske idealer og kropshad fylder for mange mennesker. Ingen kan vidst sige sig helt fri fra, at hade noget på sin egen krop, eller i det mindste have lysten til at lave noget om, hvis man kunne. Det er skræmmende hvor meget mad, kalorier, træning kan fylde for et menneske. Det at stræbe efter den perfekte krop kan overtage et menneske, så det fylder ALT. De kropsidealer vi ser i magasiner og på reklamer, de er aliens, som de siger i dokumentaren, de er skabt på en computer. Det er stort set umulig at komme til at ligne disse modeller. Ikke engang modellerne er tilfredse med deres kroppe. Det er skræmmende hvor meget det fylder.
Filmen er så god til at stille stund, hvor man har tid til at reflektere, og tænke på alle disse fantastiske mennesker der indgår i dokumentaren.
Jeg både græd og smilte hele vejen igennem. Hovedpersonen Taryn Brumfitt er helt fantastisk. Man kan kun holde af hende, hun virker som det dejligste menneske. Super fine tiltag hun tager i denne dokumentar. Virkelig en anbefaling, til en lille break her i weekenden.

embrace-2016-taryn-brumfitt-793x503_1Det hele startede med det her billede ^

1470217451461
Jeg rejser fra Dubai i aften. Er ikke klar til at komme hjem. Kunne sagtens bruge 2 uger mere.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments