Kærlighed, Personligt
10014636_10203395854882415_319115417631061095_n

Mine forældres historie har altid inspireret mig. De har været kærester, siden de var helt unge. De var ungdomskærester, og hele deres vennekreds var kærester, søskende osv. på kryds og tværs. Super hyggeligt og lidt indviklet. De var kærester/gift en del år, inden de købte deres første hus i en mindre by udenfor Horsens. Her blev jeg efter et par år født. 2 år efter kom min lillesøster til verden. 2 år efter det flyttede vi i et større hus ved Langelinje i Horsens. 2 år efter det flyttede vi til Stensballe i Horsens, og her bor de endnu. I et dejligt hus tæt på strand, skov, by og hyggelige områder. Nu da min søster snart rejser ud i en længere periode, og de dermed ikke har børn hjemme mere, søger de efter nye udfordringer. Måske går der år før de tager springer, måske bliver det snart. Ingen ved det, og heldigvis for det. Bare de er raske og glade.

Den 8. august 2017 har mine forældre været gift i 25 år. Deres kærlighed skal fejres med mad, glade mennesker, kage, drinks og et band der kan holde gang i festen.

Det er min søster og jeg der holder deres sølvbryllup. Vi har derfor for et par måneder siden sendt indbydelser ud, bestilt forsamlingshus, band, pynt osv.. Vi mangler at købe ind til velkomstdrink og en stor kage til kaffen. Hvis nogle af jer har anbefalinger, til nogen der kan lave en stor sølvbryllupskage til 50-70 mennekser, så sig endelig til!

Vi håber på godt vejr, glade gæster og en fantastisk aften.

God regnvejrsdag!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments