Rejser
Fra Mallorca til Billund til København til Frankrig på 24 timer.

img_6315

Dette døgn bliver et presset en af slagsen. Vækkeuret ringede klokken 07 på Mallorca. Klokken 09 blev vi hentet af vores bus. Klokken 11:20 skulle vi flyve fra Mallorca til Billund. Med en lille forsinkelse landede vi i Billund 14:30. Her blev min mor og jeg mødt af min far. Jeg blev kørt til Vejle, hvor jeg blev sat på et tog. Her i toget sidder jeg nu, på vej til København. Jeg rammer København ca 18:30. Derefter skal jeg direkte med S-toget til nordhavn - hjem til lejligheden - pakke min taske ud - pakke en ny taske til Frankrig - afsted igen til aftensmad og farvelfest. Da min veninde fra studiet holder afskedsfest samme aften, skynder jeg mig videre til denne fest, så jeg kan få sagt ordenligt farvel til hende. Hun tænder op i grillen og servere hotdog og øl. Hihi så hyggeligt! Men er lidt skuffet over vejret.. Var lige blevet vant til 33 grader.
Efter festen skynder jeg mig hjem i seng i et par timer, inden jeg skal være i Kastrup lufthavn 04:45 for at mødes med mine skønne veninder. Her går turen til Frankrig!
Det bliver et travlt døgn og ikke mange timer på dansk jord. Men jeg glæder mig!

Vi flyver mod Frankrig ved 6 tiden og lander 08:40, hvor vi skal finde den bil, vi har lejet. Når vi har fået vores bil, kører vi mod Valcros, La Londe Les Maures fineste hus, som ligger omkring 1,5 time fra lufthavnen. Om søndagen er der marked i byen, som efter sigende skulle være mega hyggeligt. Her holder vi et lille stop og køber ind til lækker aftensmad. Vi regner med at være fremme ved huset ved 13 tiden. Her skal vi nyde 5 dage med sol, drink og grin. Eeej jeg glæder mig! De lover 30-33 grader, så jeg fortsætter min stilling som vist på øverste billede. ;-)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments