Rejser
Jeg har haft sommerferie i lige knap 2 måneder (luksus!), jeg rejste den første måned. Den sidste måned har jeg arbejdet, slappet af, lavet alt og ingenting og vigtigst hold mine forældres sølvbryllup.

Jeg har været 1 måned på sommerferie. Har rejst til 3 forskellige lande og har nydt hver eneste dag. Jeg elsker at rejse og at opleve, og så er sommerferien jo oplagt til lidt flere rejser. At min økonomi er min su og nogle timer som tjener på en cafe, skal ikke stoppe mig. Jeg har sparet op til det her, og det er det, jeg helst vil bruge mine penge på. Rejser altså.
Jeg rejste som fortalt tidligere til Mallorca med min mor i en uge. Derefter rejste jeg til Sydfrankrig med 5 gode veninder i 5 dejlige dage. (Det kommer der et indlæg om snart). Til sidste rejste jeg 2 uger til Dubai.
Jeg har nu været hjemme i København i præcis 1 måned. Det er dejligt at være hjemme i lejligheden, den er stadig så ny, og der er sket så meget for os begge siden vi overtog den, at det ikke har været hverdag endnu. Det bliver det nu. Resten af juli har jeg arbejdet, og Nicklas blev i Dubai i 3 uger yderligere. Han er hjemme nu, og nu begynder vores hverdagen sammen i den nye lejlighed.
Jeg er startet i praktik ved Kantar Gallup den 15. August, og er der 5 måneder frem. Gallup er et stort internationalt analyse bureau. Der er den kvalitative afdeling som udarbejder spørgeskema og interviewer fokusgrupper. Så er der den kvantitative afdelingen, hvor jeg skal sidde. Her analysere de på svarene og udarbejder statistikker. Der er flere afdelinger og Kantar Gallup laver en del flere ting end nævnt, men jeg er ikke sat så meget ind i det endnu. Det bliver vildt spændende, og jeg glæder mig til at være fuldtid i en "rigtig" virksomhed. En smagsprøve på det voksne liv. Jeg bliver færdig til januar, hvor jeg afslutter praktik, og skal aflevere hovedopgave.
Når jeg til januar afslutter den første del af uddannelsen, læser jeg enten videre i Danmark eller flytter til udlandet for en tid. Hvis jeg bliver hjemme for at studere, tager jeg 1-2 semestre i udlandet. Jeg skal ud at opleve noget. Væk. Ikke væk fra noget konkret. Jeg skal bare prøve en masse. Opleve. Møde mennekser. Se verden. Jeg elsker København, og jeg vender tilbage. Men tiden lige nu er bare til at rejse, slå sig løs og opleve. Så det har jeg tænkt mig.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments